Click here for Myspace Layouts

Monday, 25 November 2013

SPM Victim 2014



Tumblr

Oh yes haha**

♥

Assalamualaikum !! Lama gilaa aku tak update..Last update pun time bulan 2.now dah bulan berapa?November dahh.perghh...lamaanyaaa..huhuhu.. Ni pun tak tahu nak update pasai paa.Yang penting next year aku SPM.Exam hidup dan mati aku..Exam ni lah penentu masa depan aku seterusnya wether aku dapat kerja bagus or not.Aku harap sangat kali ni aku takkan kecewa kan parents aku lagii..Cukup lah masa UPSR & PMR dulu aku byk main...Takkan nak main2 dalam masa setahun je lagi aku tinggal??Semua orang nak berjaya.So bila nak berjaya banyak benda yg perlu korbankan terutama internet..Facebook?Twiiter?and Handphone pun kene lupskan agaknya?hahaha.but rasa handphone tak mempengaruhi aku...So aku target 9A's.aku dah amik pengajaran akak aku abouts spm dia yg laluu.susah nak masuk ipta.now masuk ipts.iaitu uniten.aku kalau boleh nak pi belajar kat overseaa..Nak merantau jugakk..Now apa yg aku perlu lakukan,taat pada agama,ibubapa,guru & friends.Solat jgn tinggal,jagaa perasaan org sekeliling kitaa and banyak lagii aku perlu lakukan.And target subjek elektif aku Account = A+,Perdagangan = A+ and addmath A- aku dah sykur dahh.addmath agak tough.So thats all.and one more thing next year aku nak struggle gila-2 demi future aku.Ayah pun ada cakap " masa kau dah besar rumah,kereta,brg2 semua dah mahal-2,so belajar lah betul-2 and dpt kerja bagus-2"Insyallah !




No comments:

Post a Comment