Click here for Myspace Layouts

Wednesday, 19 December 2012


Assalamualaikum.Tadi azril baru jee dapat result PMR.Alhamdulilah,walaupun takdapat straight A,tapi semua lulus.But tahun depan still lagi tak fikir nak amik course apa.and kat sekolah tadi pun takde lah ramai sgt yg nangis..Takpe lah.azril redha jee.asalkan azril dah usaha.And next year dah form 4,kalau boleh taknak main-2 lagi.nak struggle gila-2 for SPM.Sebab yang tu lah penentu masa depan azril.And hopefully dapat lah kolej vokasional sepang tu..kulinari.hee.okay lah.sikit je  nak tulis.not in modd lah.takpe lahh.redha je.lah.bye.

Sunday, 16 December 2012

19 December 2012



Assalamualaikum ! Hello blogger ! Rasanya memang dah lama gila kan tak update blog? Last update hari tu pun masa bulan April,now dah bulan December.Punya lamalah tak update.Bila bukak pun semua dah bertukar.Dah tak faham dah,mana satu nak pi dashboard nya.haha.Ni nak cerita pasal pae huh?Hurmm..lusa dah dapat result PMR..Rasa macam sekejap jee..Rasa takut,gemuruh and segala rasa ada.Tak tahu lah dapat perform ke tak.Setelah dah "BERPERANG" selama 3 tahun.Insyallah ada hasilnya.To all candidates PMR 2012,good luck kay!?Yang paling penting solat + berdoa.And bila dah dapat result tu,,,jangan nak bangga sangat kay?azril pun redha jee lah lepas dah dapat result,serdahana ke,terbaik ke..Asalkan kita semua dah usaha.okay.and korangg! Goog luck !

Saturday, 28 April 2012

FOREVER ALONE..

Was is a dream.

Assalamualaikum.Rasanye dah lama tak update kan?Dekat sebulan kot.haha.Rasa macam takde masa la nak bukak laptop nie..Bila dah bulan 4 nie,makin banyak homeworkand latihan yang cikgu kasi.Maklum la,tahun nie kan PMR.So tak boleh main-main lagii.But,masa tu azril ada cakap kat orang nie,azril cakap tahun depan,azril nak pindah teknik.tahu tak dia cakap apa?die ckp"boleh ke kau masuk abang?kau tu A pon susah nak dapat,nak masuk sekolah teknik konon".Lepas je dengar dia cakap macam tu,rasa macam  hancur.tahu la azril tak pandai,tapi jangan la nak berlagak mentang-mentang awak tu pandai dari kita nak berlagak pulak.Kang tuhan tarik ikmat kau tu padan muka.Who says yang azril tak boleh dapt straight A dalam PMR??kalau dah usaha,solat 5 waktu,and others.insyallah ada hasilnya.kan?okay la bai.

Sunday, 11 March 2012

LAWATAN ETIKA KOPERASI SMK SERI AMPANGAN


Assalamualaikum,rasanye lame azril tak update kan?haha.biase la,always bsy..nie nak post gambr sikit..hope u enjoy it.







say chesee




cukup katil utk org bujang.haha!


beruk pon nak join jugak
:D


comel kan?



buat assigmnent.about koperasi sekolah


makan tengah malam




jogging


time for pembentangan


hamper secara berkumpulan..haha


kepenatan..haha


okay,tu je la nak post.haha.hope u enjoy it.kbai

Saturday, 18 February 2012

Nothing Special

A journey through Jennifer's mind in images - Polyvore

Assalamualaikum..Agaknye dah lama azril tak update blog kan?First,sorry sgt2 sbb dah "agak" lama tak update blog..bukannye malas,cuma tahu tahu je la,bila dah masuk form 3 nie,mmg banyak homework nak kene buat.lepas ni buat folio pulak..perghh..penat gila kot..haha..takpe la..tahun nie tahun penting,so kene banyak2 kan berkorban..Tapi kenapa,ramai yang menggatal sgt nak bercinta time nak pmr..tak fikir ke pasal family?tapi jangan la ade yang terasa..bagi azril,cinta remaja tu,cinta yang sia sia..and tak bawak ke jinjang perkhawinan pon..so my advice,think about your future..kbai

Saturday, 4 February 2012

IT"S ME :)



Assalamualaikum!rasenye dah lama azril tak update kan?Memang pon..Form 3 mmg banyak homework nak kene buat.kalau tak buat kene marah pulak..takpe la..Just this year nak kene berkorban sikit tenaga dan masa.Even jadual full,tapi dapat jugak online and tulis blog..huhuhu..Tapi memang hari2 rasa penat..badan pon rase letih je..About love?malas nak fikirkan..lambat lagi kearah tu..kalau bercinta time remaja pon,bak orang tua kata,cinta monyet..azril taknak cinta monyet,azrilcuma nak cinta sejati yang berkekalan hingga ke akhir hayat.that's all.kbai

Sunday, 22 January 2012

no title

~Celulares'

Assalamualaikum..Hari nie tak tahu nak buat ape..So azril kalau dah boring azril update blog..Even pon azril taktahu nak tulis ape.Sekarang nie cuti..Cuti sempena chinese new year..Kawan ayah azril ramai yang kasi limau..haha..makan limau je la minggu nie..okayla..form 3?banyak cabarannye..a lots of homework,extra clases and so on..then weekend pulak tusyen..memang penuh jadual..takpe just for this year..nak pmr la katekan..kene bekorban masa dan tenaga..insyallah kita akan dapat hasilnya..k bai..

Saturday, 14 January 2012

LALALA

Untitled

Assalamualaikum..Rasenye lame tak  update blog kan?Sejak start sekolah tak update blog kan??Sejak naiik form 3 nie,susah nak bukak laptop..Parent azril pegang..Form 3 nie,buat azril rase buzy sangat..A lots with homework,tuisyen and so on..penuh jadual..Takpe tahun nie kene berkorban sikit sbb nak pmr..Penting tu..but seriously i say,i scared a lot..And because of that i have to study a lot..But a girl must be in my mind..i don't know why..I can't forget her..haha..kelas sbelah sebelah kot..she like a drug for me..like magnet..Err...but first thing to do is fokus in pmr..forget about love..Just think about it after spm..That's my target!!haha..sick..jangan nak waiting kat dia,taktahu lag jodoh kita dengan siapa..k bye..

Sunday, 1 January 2012

SCHOOL!!

destroy everything you touch

Assalamualaikum!!Pejam celik pejam celik,dah start sekolah..Lagi berape hari je lagi..Azril pulak,tahun nie yahun yg terpenting dalam hidup azril..Tahun nie jadi budak PMR..okay,takut rasenye..Tapi tak sabar nak pergi sekolah sbb nak jumpa kengkawan,cikgu and so on..Happy sesangat..Macam macam rasa ada nervous..Tapi prepare dulu..okay la,malas la nak tulis lagi..kbai