Click here for Myspace Layouts

Sunday, 16 December 2012

19 December 2012



Assalamualaikum ! Hello blogger ! Rasanya memang dah lama gila kan tak update blog? Last update hari tu pun masa bulan April,now dah bulan December.Punya lamalah tak update.Bila bukak pun semua dah bertukar.Dah tak faham dah,mana satu nak pi dashboard nya.haha.Ni nak cerita pasal pae huh?Hurmm..lusa dah dapat result PMR..Rasa macam sekejap jee..Rasa takut,gemuruh and segala rasa ada.Tak tahu lah dapat perform ke tak.Setelah dah "BERPERANG" selama 3 tahun.Insyallah ada hasilnya.To all candidates PMR 2012,good luck kay!?Yang paling penting solat + berdoa.And bila dah dapat result tu,,,jangan nak bangga sangat kay?azril pun redha jee lah lepas dah dapat result,serdahana ke,terbaik ke..Asalkan kita semua dah usaha.okay.and korangg! Goog luck !

No comments:

Post a Comment